Bli kjent med Gunnar Sælleg

 

Det er påtide å bli kjent med juryleder for kategorien Årets Distruption, Gunnar Sælleg. – 2012 blir året da alle digitale tjenester begynner å spille godt sammen på tvers av plattformer.

 

Gunnar er CEO i Aspiro AB/WiMP, og har jobbet i Aspiro siden 2006. I denne perioden har han bidratt til at Aspiro har gått fra å være et selskap innen mobile tjenester, til å bli et ledende streaming selskap innen streaming TV og musikk med tjenesten WiMP. Har tidligere ledet Aftenposten Multimedia, PrimeTime.net, samt vært trainee i Scibsted. Utdannet siv.ing fra NTNU.

 

Distruptive!

– Det skjer utrolig mye spennende på den digitale fronten for tiden. Musikk bransjen er snudd på hodet den siste tiden, media bransjen er i ferd med å bli det, de fleste bransjer er i ferd med å bli totalt endret, så denne kategorien er viktig. Spesielt viktig siden mange av disse endringene drives fra Skandinavia.

 

Forventninger til Gulltaggen

– Gulltaggen har hatt en utrolig utvikling de siste årene. Det er ikke lenge siden dette var et lite arrangement på ett bortgjemt lokale på Grünerløkka. Nå har det blitt den viktigste arenaen for digital kommunikasjon i Norge, kanskje Skandinavia. Hvordan årets Gulltaggen skal overgå fjoråret er jeg usikker på, men forventingene er uansett veldig høye.

 

Trendutviklingen i 2012

– Det blir jo spennende å se, men jeg tror 2012 blir året da alle digitale tjenester begynner å spille godt sammen på tvers av plattformer. Det har skjedd mye her innen ikke minst musikk, men også innen TV og media for øvrig er ting i ferd med å skje. Men jeg tror at vi får bedre og mer sømløse løsninger i løpet av 2012.

 

Utfordringer

– Om vi snakker om mediebransjen så er fortsatt det å etablere betalingsvaner for digitalt innhold en stor utfordring. Om det gjelder reklame og kommunikasjonsbransjen så kan de andre jurylederne dette bedre enn meg.

 

MELD PÅ BIDRAG HER FØR 12. MARS