Matt Brittin til Gulltaggen 2012

Matt Brittin er nestleder i Google i Nord- og Sentral-Europa med team i tolv land, som hjelper forbrukere og bedrifter å gjøre mest mulig ut av internett. I år er har vi gleden av å ha han som en av foredragsholderne under Gulltaggen 2012.

Mesteparten av karrieren har Matt jobbet innen media og markedsføring, med spesielt fokus på strategi, komersiell utvikling og salg. Siden 2007 har han jobbet i Google, hvor han startet med å lede salgsteamet i Google UK, før han ble leder for Google UK. Med det europeiske perspektivet, og hans fokus om å stadig få mest mulig ut av internett blir det spennende å høre hva han har å si på Gulltaggen 2012!

Årets Gulltagg vil ha et sterkt fokus på:

  • Disruptive & Sustaining ideas, innovation, thinking & technology
  • Digital marketing & communication
  • Creativity
  • Passion & Engagement

Du kan lese mer om Matt her.