En uke igjen!

Nå er det ikke mer enn en uke til Gulltaggen, og på INMA-kontoret jobbes det på spreng for å gjøre konferansen til en uforgemmelig opplevelse. Det er bare de siste finessene som nå skal på plass før årets happening går av stabelen.

Jeg kan røpe at shortlisten for Gulltaggen Awards er klar, men hvem som er shortlistet får du vite i morgen. Da kommer nemlig årets app også. Der finner du dessuten programmet for alle dagene også, så er du alltid er oppdatert på hva som skjer.

Har du ikke meldt deg på enda? Fortvil ikke, du kan melde deg på frem til fredag her. Det er godt over 1000 påmeldte allerede. Gulltaggen er, med andre ord, ikke noe du vil gå glipp av. Kast deg rundt og meld deg på. Dette blir gøy. Og du, #Gull12 er årets offisielle hashtag. Tweet i vei!

Håper vi sees tirsdag 24. april på Oslo Kongressenter.