Dag 3, del 3

Siste foredrag ut i dag var visepresident i Google nord – og sentraleuropa Matt Brittin. Hans foredrag handlet om hvordan man kan få nettet til å jobbe for seg gjennom å legge godt til rette for forbrukeren. Dette forklarte han gjennom en historie om et par som skal på date, og alle probleme som kan oppstå underveis.

I tillegg til å vise hvordan Google effektivt kan brukes på alle skjermer, snakket han om alle valgmulighetene som utvikler seg rask. På grunn av dette er de fleste brukere av nettet i dag hyperinformerte. Denne utviklingen fortsetter, og Google forventer at i løpet av 2020 er fem billioner mennesker online. Hvordan skal man da nå frem til forbrukeren? Det kan gjøres gjennom gode, mobiltilpassede sider. En av sju søk er per i dag fra mobil, og mange bedrifter har ennå ikke tilpasset seg denne brukergruppen.

Det var en oppsummering av den siste dagen på gulltaggen, og vi står klare for å ta deg i mot på gallamiddag og prisutdeling i kveld. Husk å ta med legitimasjon og ha billetten klar på mobil!