Gulltaggen tilbake til Spektrum

Etter en knapp måned i lederstolen har ny daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen, allerede tatt en viktig beslutning. Eriksen, som nå har ansvaret for Gulltaggen etter at Ola Hanø sa opp sin stilling i august, jobber nå for å gjøre Gulltaggen enda bedre, og som et første ledd i dette arbeidet, etablerer han Oslo Spektrum som arena for Gulltaggen 2013 og kommende år.

«Gulltaggen er Norges viktigste konferanse for alle som jobber med kommunikasjon, utvikling og teknologi i vår stadig mer digitale verden. Gulltaggen skal være størst og best, og da er det bare Oslo Spektrum som duger som arena,» sier Eriksen offensivt.

– Å ta Gulltaggen tilbake til Spektrum var en enkel beslutning. Vi var der i 2010 og 2011, og disse to arrangementene er til dags dato de beste i Gulltaggens historie. Nå skal vi bygge videre på det.

Dato for neste års arrangement er også satt, og Eriksen kan informere om at Gulltaggen 2013 vil gå over to dager, 24. og 25. april. Beslutningen om å kutte arrangementet med én dag ble tatt på bakgrunn av tilbakemeldinger fra sponsorer og medlemmer.

– Det blir én dag mindre enn tidligere, og det er den første seminars & workshop dagen som blir kuttet. Vi har erfart at tre dager er mye for folk flest å sette av for å gå på konferanse. Da er det bedre at vi kutter med en dag, og heller gjør de to dagene enda bedre, avslutter Eriksen.

SE TILBAKE PÅ GULLTAGGEN 2012

, , , , , ,