Gulltaggen søker funksjonærkorps

Har du lyst til å være med i funksjonærkorpset for Gulltaggen 2013 så kan du melde deg nå. Vi satser på å lage en gruppe som blir kjent med hverandre i god tid før selve Gulltaggen i april 2013.

Vi trenger mellom 20 og 30 personer til Gulltaggen 2013 (24. og 25. april). Vi trenger mange ulike typer mennesker. Her er noen av de tingene vi ønsker, men ikke la det stoppe deg. Har du ståpå-vilje så er det viktigst:

Kommunikatører og journalister til å drifte web, Facebook, Twitter, Linkedin … Kanskje bruke Instagram, Pinterest eller andre sosiale verktøy – hvis vi finner de rette menneskene til å gjøre det for oss. Dessuten trenger vi noen som kan skrive pressemeldinger, både før og etter arrangementet.

Vi trenger sjåfører og vi trenger PA’er for foredragsholdere og andre.

Så trenger vi folk i slusene som scanner billetter, noen som lager kaffe kanskje, men andre må løpe frem og tilbake mellom sponsorene og konfransier og foredragsholdere.

Også trenger vi problemløsere. For er det en ting vi vet, så er det at det blir problemer. Vi vet bare ikke når, hvor eller hva slags problemer – men da trenger vi problemløsere 🙂

Vi trenger alltså personer med ulik kompetanse, men av personlige egenskaper søker vi for det meste etter det samme hos alle; glade og serviceinnstilte mennesker som står på helt til siste slutt.

Så hva kan vi gi igjen? Ikke så mye. Ikke lønn. Mye svette, kanskje tårer. Garantert lite søvn. Du får gratisbonger til nachspielet, men frem til da er det fullt fokus. Sannsynligvis får du med deg noen gode foredrag. Du får nok også med deg Gulltaggens prisutdeling, og du får med deg middagen og nachspielet som følger etter prisutdelingen. Kanskje treffer du din neste arbeidsgiver i løpet av disse to hektiske dagene, for det vil være viktige mennesker der. Mange viktige mennesker.

Grunnen til at vi utlyser behovet for funksjonærkorps nå, et halvt år før selve konferansen, er at vi ønsker å etablere en gruppe med godt samhold. Vi ønsker at dere skal møtes og at dere skal få mange nok drypp med opplæring og informasjon om hva som kan skje, vil skje og hvordan vi skal unngå de tingene vi ikke vil at skal skje. Så håper vi at flere også blir med videre til Gulltaggen 2014…

Hvis du vil være med i funksjonskorpset, så sender du en email til heidi@inma.no med en kort begrunnelse for hvorfor du vil være med og litt om hva du tror du kan hjelpe til med.

, , , ,