Bidragspåmeldingen er åpen!

closed_for-submissions_avlang_entries_NO

Bidragspåmeldingen til Gulltaggen Awards er nå åpen og du har mulighet til å registrere dine bidrag frem til 4. mars.

Som et ledd i prosessen med å “pusse opp” Gulltaggen Awards har vi i år gjort relativt store endringer i bidragspåmeldingsløsningen, som skal gjøre registreringsprosessen enklere og mindre tidkrevende for deg som melder på bidrag.

Gulltaggen Awards har altså vært gjennom en ekstrem forvandling siden i fjor, og Gulltaggen 2.0 representerer en slankere og mindre kanalfokusert konkurranse, som skal kåre bransjens mest kreative og vellykkede jobber. I tillegg til at vi har kuttet i antall kategorier, går vi også tilbake til å dele ut både Gull, Sølv og Bronse. Alle endringene kan du lese om og/eller høre om her.

Ettersom faget vårt er i stadig endring, har Gulltaggen est ut med stadig nye kategorier. Ambisjonen med dette arbeidet har vært å lage kategorier som tåler tidens tann! Paal Tarjei Aasheim

De nye kategoriene er: Information, Attention, Reputation, Activation og Relation, i tillegg til spesialprisene: Nordisk Studentarbeid, Årets Sølvtagg og de aller gjeveste; Gulltaggens ærespris og Grand Prix. Dine bidrag kan meldes på i de 5 førstnevnte kategoriene, eller, dersom du er student, i kategorien Nordisk Studentarbeid (gratis kategori). Les mer om kategoriene her.

FRIST FOR INNSENDELSE

Siste frist for å melde på bidrag til Gulltaggen Awards er fredag 1.mars 2013. Alle innsendte arbeider må være publisert innen innsendingsfristen 1. mars 2013. Les mer om regler og frister her.

KLIKK HER FOR Å LESE MER OM PÅMELDING AV BIDRAG TIL GULLTAGGEN AWARDS OG FOR Å MELDE PÅ DITT BIDRAG TIL KONKURRANSEN

 

 

 

 

Frontpage photo from Gulltaggen 2010: Jarle Naustvik