Bli kjent med Jørgen Gjærum

Joergen-Gjaerum Navn: Jørgen Gjærum
 Stilling: Kreativ leder
 Firma: McCann Oslo
 Juryleder for kategori: ACTIVATION

 

Hva er dine tanker rundt kategorien du skal være juryleder for?

For det første at det er den mest spennende kategorien. Activation er jo noe vi alle drømmer om å få til i en eller annen form. Jeg gleder meg til å se store og små jobber som alle prøver på det som ofte er aller vanskeligst, nemlig å aktivere målgruppa på en relevant og spennende måte.

Hvorfor er det viktig for bransjen å være synlig på Gulltaggen?

Gulltaggen har tradisjonelt sett vært et fantastisk sted for norske byråer å vise digital kunnskap og innovasjon. Synlighet er viktig for alle som driver med kommunikasjon, også de som skaper den. Internt er Gulltaggen viktig fordi den gir oss en pekepinn på hvor vi står rent faglig og hvilke områder vi trenger å forsterke eller prioritere enda hardere.

Hvilke forventninger har du til årets Gulltaggen?

Som alle andre gleder jeg meg til å få ny kunnskap og inspirasjon. Samtidig håper jeg at konkurransen tar opp tråden fra 2011 og igjen kan utfordre Gullblyanten som Norges viktigeste kommunikasjonskonkurranse.

Hva er den viktigste trendutviklingen i 2013?

Alt går bare raskere og raskere. Om du syntes det er spennende, blir 2013 et innholdsrikt år for deg. Syntes du det er krevende og lite motiverende, blir det slitsomt, kjedelig og lite lønnsomt. Foruten det syntes jeg det er en trend at trender blir trender fordi trendekspertene skriver om det på bloggen sin.

Hva er de største utfordringene for bransjen fremover?

Den aller største utfordringen er å ha mot til å skille seg ut. Du må ta valg som gjør at du kommer i en posisjon der du kan få ufortjent mye oppmerksomhet. Med så mange ulike aktører som slåss om å bli hørt eller forstått, er det viktigere enn noen gang å ha mot til å velge ideer som bryter igjennom støyen.

Kort om Jørgen Gjærum

Jørgen er Kreativ leder i McCann Oslo, tidligere vinner av årets Sølvtagg, godt over gjennomsnittet interessert i å diskutere det aller meste og stor fan av Liverpool FC.

 

Følg Jørgen Gjærum på Twitter

, , , ,