Creuna sponser Studentkategorien

eirikNHCreuna er et av Nordens ledende digitale byråer med over 350 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Ukraina.  – Vår styrke er at vi jobber kryssdisiplinært og integrert for å lage de beste og riktigste løsningene for våre kunder. Hovedmålet er å bidra med verdi for både vår kunde og kundens kunder, sier Erik Norman Hansen, dir. forretningsutvikler i Creuna.

Eirik har vært ansatt i Creuna siden 2006, og har jobbet i digitale byråer siden starten av år 2000. I dag har Eirik ansvar for forretningsutvikling i  Creuna og jobber med mange av de mest spennende og største kundene innenfor den digitale verden.

På årets Gulltaggen sponser Creuna kategorien Nordisk Studentarbeid.

Eirik forklarer hvorfor Creuna synes det er viktig å satse på studentene:

For oss er det viktig å satse på unge talenter. Vi må ta inn over oss at det finnes mange smarte hoder der ute som har mye å bidra med. Vår jobb er å sørge for at de får realisert sine drømmer og brukt sitt talent. Det at Gulltaggen har en egen kategori for studenter mener vi er blant det viktigste man kan gjøre – det er jo tross alt fremtiden!!

Hva ser dere frem til under Gulltaggen 2013?

Vi ser frem til faglig påfyll, nettverkning og så klart å få vist oss selv litt frem også. I tillegg har vi planer om å invitere med oss flere av våre viktigste kunder til Gulltaggen. Gulltaggen er en viktig arena for vår bransje, og det er helt naturlig at vi tar del i denne.