Stor pågang til Gulltaggen

Mange har allerede sikret seg billetter til årets Gulltaggen. Alle talerne har blitt annonsert og det er et stjernespekket lag som står på scenen i år. Enkelte billettyper vil stengt for salg på grunn av stor pågang.

Se programmet for Gulltaggen her

Antall solgte billetter har allerede passert 800. Du kan fortsatt velge fritt blant de ulike billettypene, men vi presiserer at det er et begrenset antall billetter til prisutdelingen, uten å bestille billetter til konferansen samtidig. Det betyr at akkurat denne billettypen vil bli stengt for salg fredag 12.april. Det er nødvendig å avslutte salg av billetter til prisutdelingen på grunn av planlegging og bordsetting.

Det vil fortsatt være mulig å kjøpe Complete-billetten som sikrer deg både faglig utbytte og inspirasjon over to spennende dager i Oslo Spektrum, i tillegg til prisutdelingen torsdag kveld. Denne billetten er tilgjengelig frem til torsdag 18.april.

Billetter til konferansen holdes åpen helt frem til 23. april. Dersom du kjøper billetter i døren den 24. eller 25.april er konferanse-billettene 1000 kroner dyrere.

SE PRISER OG BESTILL DIN GULLTAGGEN – BILLETT HER

, , , ,