Ingrid Olava

Ingrid Olava_kvadrat2

Ingrid Olava kommer til Gulltaggen, og skal spille på Gulltaggens 15-årsjubileum!

Ingrid Olava er en av våre fremste kvinnelige artister, og har gjennom årene særlig gjort seg bemerket for sin tilstedeværelse på konsertscener som utøver. Hun har sluppet to studio album; Juliet’s Wishes (2008) og The Guest (2010) hvorav det siste ga henne en Spellemannspris i klassen Beste Kvinnelige Artist. Under by:Larm 2010 ble hun sågar tildelt Statoil-stipendet. De siste årene har hun brukt mye tid på å skrive og forberede innspillingen av sitt tredje album «The Summer House» som skal slippes september 2013. Dette ble spilt inn over flere perioder i løpet av 2012 med produsent David Kosten (Bat for Lashes, Everything Everything og Lenka). For øyeblikket kan vi glede oss over de første smakebitene fra den kommende utgivelsen i form av singlen “Black Box. Ingrid har også spilt inn filmmusikk (Keeper’n til Liverpool)og gjort seg bemerket som skuespiller. Hun har hatt roller i filmer og tv serier som Oslo, 31. august, Varg Veum – Kalde hjerter og Lillyhammer.

Følg Ingrid Olava på Twitter

, , , , , , , ,