Mikhael Paskalev

Paskalev_kvadrat_2

Vi har gleden av å fortelle at Mikhael Paskalev kommer på Gulltaggen Awards!

Mikhael Paskalevs karriere fikk en pangstart i 2012, med seier i Urørtfinalen og førsteplass på listen over hvilke artister bransjen har mest tro på dette året.

Paskalev spiller popmusikk med røtter hovedsaklig i indie og alternativ countryrock, inspirert av navn som Paul Simon, The Shins, Edward Sharpe, Tom Waits og Everly Brothers. Noen kjenner han kanskje også igjen fra bandet til Jonas Alaska, der han spiller gitar og korer.

Paskalevs låter varierer fra en sjelfull stemme kompet av sin akustiske gitar i kjent visestil, til sigøyner vals med en skeiv blåserekke og et sirkus av energi. Med et band fylt av karisma og idéer, viser 24-åringen en kvalitet det er lenge mellom hver gang du hører. Paskalevs styrke ligger i hans evne til å skape iørefallende melodier, tidvis skamløst catchy, men han beveger seg aldri utenfor et rustent og herlig lydbilde.

Han har allerede rukket å gjøre seg bemerket med singelen “I Spy” som har rotert hyppig på nasjonal radio. I februar ga Mikhael ut sitt debutalbum What’s Life Without Losers, som ble spilt inn i idylliske omgivelser på øya Giske, i det anerkjente studioet Ocean Sound Recordings

Følg Mikhael Paskalev på Twitter

, , , , , ,