Øyvind “Vinni” Sauvik

Vinni_kvadrat

Vinni kommer til Gulltaggen Awards torsdag 25.april!

Øyvind ”Vinni” Sauvik har i en årrekke vært frontfigur for en av Norges største rapgrupper, Paperboys. Bandet har gjennom kjempehits som ”Barcelona” og ”Lonesome Traveller” oppnådd stor suksess, og har i sin tid hatt hele 18 singler innom VG listen.

Etter Paperboys-tiden har Vinni frontet prosjektet Vinni & The Vagabonds som kanskje er best kjent for singelen ”Let The Monkey Out” med svenske Timbuktu som gjesteartist. De har også gitt ut albumet ”Happily Lost”.

Nå står Vinni på egne ben – og til alt overmål skulle dette skje på morsmålet. Med albumet ”Oppvåkningen” har Vinni klart å markere seg igjen på toppen av listene i Norge, og med låter som ”Mørkeredd”, ”Stjernestøv”, ”Sommerfuggel i vinterland” & ”God Morgen Norge” har Vinni også dominert radiolistene.

”Sommerfuggel i vinterland” i Vinni-drakt er den raskest selgende singelen i norsk iTunes-historie, og suste rett inn på toppen av lista et knapt døgn etter den TV-sendte opptredenen (Hver gang vi møtes).

Vinni er allergisk mot sosiale medier, og er overbevist om at internett er et blaff. Manager Gunnar Greve

Ikke desto mindre hyggelig er det at han kommer til Gulltaggen! La oss ta han godt i mot, både i sosiale medier og IRL:)

Følg Vinni på Twitter (som vi kan legge til at håndteres av hans management)

, , , , , , , ,