Don Martin

DonMartin2_160l

Don Martin kommer til Gulltaggen Awards, og deltakere kan glede seg til å se han opptre!

Oslogutt Don Martin har lang erfaring fra norsk hiphop. Med Gatas Parlament har han spilt over tusen konserter land og strand rundt og vært med på en lang rekke utgivelser. Men det er først i år han slipper soloalbum. Debuten på norsk heter En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt og kommer ut i mai.

Første singelen Nilsen skapte umiddelbart sin egen catchphrase (“Jeg er så xxx du kan kalle meg for yyy”) og ble raskt omfavnet av alle fra Lillebjørn Nilsen til kids på Grønland til blokkene i Vågsbygd.

 – Dette er uslåelig bra Oslo-skildring av i dag!, sier Lillebjørn Nilsen.

Radarparret Tommy Tee og Don Martin har med Nilsen blant annet vært innom Torsdag kveld fra Nydalen og Lindmo på rikskanalen NRK1, hvor de snakket om og opptrådte med Don Martin’s låt Nilsen som er hans hyllest til Oslo.

– Denne låta sprer seg som ild i tørt gress, sa Anne Lindmo.

Allerede én måned etter release rundet musikkvideoen 100.000 views på Youtube. Låta er listet på NRJ Oslo, Radio Bodø, Radio Revolt Trondheim og The Voice.

Til albumet har Don Martin med seg makker Boss Castro på mikken, og Oslos for tiden mest drevne hiphop-DJ DJ Chali. Albumet er i sin helhet produsert og gis ut av Tommy Tee og Tee Productions.

 

– Don Martin opplever en ny vår som soloartist. Første nyttårsdag fikk vi det imponerende kuttet Æresdrap, og nå følger han opp med boom bap-tunge Nilsen som er en hyllest til Oslo. Vi hører Don Martin i sin livs form på sporet som er båret frem av tunge trommer og signatursynthen til Tommy Tee. Produsenten gjester for øvrig låten på norsk. Fornøyelig, sier Ali R.S Pour, P3.

 

 Følg Don Martin på Twitter

 

 

 

Foto: Johanne Bjørseth

, , , , , , , , , ,