SOL sponser Gulltaggen-jubileum

AndersFrognerSol

Gulltaggen ble først og fremst stiftet for å stimulere og belønne heltene i digital kreativitet. I dag er Gulltaggen den største begivenheten i Norge og Norden innen digital markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, ledelse og kreativitet. I år fyller Gulltaggen 15 år, og dette skal feires med musikk, tilbakeblikk og æresgjester.

SOL har vært en av Gulltaggens trofaste sponsorer siden oppstarten. I år sponser de jubileumet.

Da vi tidlig gikk inn som sponsor og samarbeidspartner var dette en ung bransje med behov for kompetansebygging, standardisering og synlighet. Det som kjennetegnet kommersialiseringen av internett som mediekanal i denne perioden var en overraskende stor grad av dugnadsånd, og viljen til et samlet løft på tvers av mediene. Vi har over lang tid hatt gleden av å følge Gulltaggens utvikling til det den er i dag, nemlig Skandinavias beste arrangement i sitt slag, sier kommersiell direktør i Scandinavia Online / SOL.no, Anders Frogner

, , , ,