Rune Paulseth fikk Gulltaggens Ærespris 2013

– Rune er vår bransjes uredde kommersielle spydspiss, sier juryen.

Årets Ærespris 2013 ble tildelt Rune Paulseth fordi han har bidratt mer enn de fleste til å bringe den digitale markedsføringen i Norge fremover. Han har jobbet digitalt helt siden 1997 i bedrifter som SOL, Digi.no, Aller internett, Microsoft og Eniro. Selv om han har arbeidet på mediesiden i mer enn 15 år, har han hatt et bredt perspektiv på bransjens utvikling og arbeidet for å ivareta både annonsørenes, byråenes, medienes og forbrukernes interesser. Det er INMAs styre som står for utdelingen av Gulltaggens Ærespris.

– Gulltaggens ærespris henger veldig høyt, det er stor stas å bli hedret av hele digitalbransjen foran ett fullstappet Spektrum. Som styreleder i INMA i en årrekke har jeg hatt gleden av å dele ut æresprisen de siste årene, det å selv bli en del av internett- Norges hall of fame sammen med en rekke superflinke digitale mennesker er noe jeg er skikkelig stolt av, sier Paulseth.

Dette sier juryen i sin begrunnelse:

Rune er vår bransjes uredde kommersielle spydspiss. Han bidrar med visjonære og strategiske innspill, basert på sin nysgjerrighet og gode oversikt over faget og potensialet. Han er en motivator for hele sitt imponerende nettverk, og med sitt blide åsyn bringer han bransjen sammen mot felles mål. Han bidrar sterkt med sin tid og entusiasme til en samlet bransje som fremmer vekst og standarder der det blir enklere og mer effektivt for alle.

Æresprisen er spesielt fortjent fordi Rune har jobbet tidlig og sent med å bygge opp INMA siden 2003. Han har bidratt på seminarer, kurs, faggrupper og ikke minst i styrearbeid. Disse bidragene har fremmet INMA’s utvikling signifikant. Rune har vært med i styret i over 9 år, de siste årene frem til 2012 som styrets leder. Han har støttet og coachet administrasjonen i gode og i utfordrende tider, vært med på å bygge Gulltaggen til å bli et viktig arrangement i Norden og bidratt til at den digitale markedsføringen i Norge nærmer seg 2 milliarder kroner.

Les mer: Gullvinnere – Kaizerviruset slår ut alle

Les mer: Gullvinnere – SMFB, DIST og Forsbergs Skola

Les mer: DIST lever videre og vinner Årets Sølvtagg

 

Fotograf: Jarle Naustvik