Seth Godin til Gulltaggen 2014

Seth GodinSeth Godin er en av verdens fremste eksperter på markedsføring, entreprenørskap og kommunikasjon. Hans bøker er oversatt til mer enn 35 språk, og har oppnådd bestselgerstatus over hele verden.  8. og 9. april avholdes Gulltaggen 2014 i Oslo Spektrum – med Seth Godin som headliner.

Click here for English version

– Det at vi nå kan bekrefte at selveste Seth Godin kommer til Gulltaggen er i mine øyne helt fantastisk, sier jurygeneral Christian Westerberg Thoresen. – Han er en pionér innen feltet, og mange mener han har forandret måten bransjen tenker om markedsføring, historiefortelling og ledelse.

Godin står bak en av verdens mest leste blogger, har utgitt 17 bøker, og han mottar stadig priser og honnør for sine taleregenskaper. Han står som en bauta innenfor innovasjon og ledelse, og da spesielt innenfor kommunikasjonsbransjen – og nå har vi booket flybilletten hans til Norge.

Gulltaggen ble første gang arrangert i 1998, og feiret 15 år i fjor. Konferansens hensikt er å anerkjenne de gode jobbene innen kreativ digital markedsføring. I dag er Gulltaggen både Norge og Nordens største arrangement innen digital markedsføring, innovasjon, ledelse og kreativitet. Gulltaggen er bransjens hovedarena for å dele kompetanse, kunnskap og kontakter – når over 1500 mennesker møtes for to dager med konferanse og avsluttende prisutdeling.

Seth Godin vil delta på Gulltaggens dag 2 (“Business Strategy and Leadership”) den 9. april. Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet. Se våre nettsider for mer informasjon: nygull.wpengine.com

I år ble også Seth Godin innlemmet i Direct Marketing Association sin Hall of Fame, en eksklusiv samling med verdens fremste eksperter på markedsføring. Godin æres her for sine bidrag til faget, sin påvirkning på praksis, sin varierte karriere og for sine bøker. Det er en ære å annonsere hans ankomst til Gulltaggen 2014.

For mer informasjon, kontakt prosjektleder i INMA; Helle Jentsch (helle@inma.no, 928 55 316)