Andrew Zolli

ZolliFullSizeForfatteren av boken Resilience: Why Things Bounce Back er en av verdens ledende eksperter innen sitt felt. Hvordan skal et samfunn reagere på plutselige forandringer? Hvordan kan balanse opprettholdes når forholdene tilsier det motsatte? Andrew Zolli fokuserer sitt arbeid i skjæringspunktet mellom kultur, teknologi, bærekraftighet og det globale samfunnet – som igjen former vår fremtid.

– I spend much of my time exploring resilience – how to help people and systems persist, recover and thrive amid disruption, sier Andrew Zolli. I en årrekke har han reist til ulike steder verden over, fra korallrevene i Palau til bakgatene i Palestina, for å utforske disse temaene. Resultatet av dette ble boken Resilience: Why Things Bounce Back. Boken er utgitt over hele verden, og har høstet strålende kritikker.

 

Zolli er medlem av the National Geographic Society, Executive Director i PopTech, grunnlegger av Z+ Partners som hjeper globale selskaper og intitusjoner med å se, forstå og respondere til komplekse endringer. Videre er han en anerkjent forfatter, idéutvikler, kommentator og taler om fremtidsrelaterte temaer. Hans arbeid og ideer er blitt publisert i en rekke medier, fra PBS, NPR, The History Channel og The New York Times, til Popular Science og American Demographics – for å nevne noen.

Andrew Zolli vil holde foredrag på Gulltaggens dag 2 (“Business Strategy and Leadership”), den 9. april. Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet.