Nominer til Gulltaggen Ærespris

Den gjeve æresprisen deles ut til en digital rockestjerne. Prisen kan deles ut til en enkeltperson, en annonsør eller et byrå, som over tid har bidratt mer enn de fleste til å bringe digitalbransjen videre.

Også i år vil Gulltaggen kåre Årets Ærespris. Kategoriene Gulltaggens Ærespris, Årets Markedsfører og Årets Byrå er slått sammen til én pris, “Årets Ærespris”. Vinneren kan dermed i år som i fjor være både en enkeltperson, en annonsør eller et byrå.

Nominasjoner

Vi oppfordrer alle til å sende inn sine nominasjoner til Årets Ærespris. Det er åpent for å nominere seg selv, sitt byrå/bedrift eller andre som du mener har utpekt seg spesielt det siste året, og fortjener en ekstra klapp på skulderen som takk for innsatsen. Send inn din nominasjon med informasjon om hvorfor akkurat din kandidat er en verdig vinner, og bør motta Årets Ærespris.

Nominasjoner kan sendes på mail til helle@inma.no frem til 28. februar 23:59 2014.

Vinner av Årets Ærespris 2013: Rune Paulseth
Årets Ærespris 2013 ble tildelt Rune Paulseth fordi han har bidratt mer enn de fleste til å bringe den digitale markedsføringen i Norge fremover. Han har jobbet digitalt helt siden 1997 i bedrifter som SOL, Digi.no, Aller internett, Microsoft og Eniro. Selv om han har arbeidet på mediesiden i mer enn 15 år, har han hatt et bredt perspektiv på bransjens utvikling og arbeidet for å ivareta både annonsørenes, byråenes, medienes og forbrukernes interesser. Det er INMAs styre som står for utdelingen av Gulltaggens Ærespris.

GT13_RunePaulseth2

– Gulltaggens ærespris henger veldig høyt, det er stor stas å bli hedret av hele digitalbransjen foran ett fullstappet Spektrum. Som styreleder i INMA i en årrekke har jeg hatt gleden av å dele ut æresprisen de siste årene, det å selv bli en del av internett- Norges hall of fame sammen med en rekke superflinke digitale mennesker er noe jeg er skikkelig stolt av, sier Paulseth.

Juryens begrunnelse:

Rune er vår bransjes uredde kommersielle spydspiss. Han bidrar med visjonære og strategiske innspill, basert på sin nysgjerrighet og gode oversikt over faget og potensialet. Han er en motivator for hele sitt imponerende nettverk, og med sitt blide åsyn bringer han bransjen sammen mot felles mål. Han bidrar sterkt med sin tid og entusiasme til en samlet bransje som fremmer vekst og standarder der det blir enklere og mer effektivt for alle.

Æresprisen er spesielt fortjent fordi Rune har jobbet tidlig og sent med å bygge opp INMA siden 2003. Han har bidratt på seminarer, kurs, faggrupper og ikke minst i styrearbeid. Disse bidragene har fremmet INMA’s utvikling signifikant. Rune har vært med i styret i over 9 år, de siste årene frem til 2012 som styrets leder. Han har støttet og coachet administrasjonen i gode og i utfordrende tider, vært med på å bygge Gulltaggen til å bli et viktig arrangement i Norden og bidratt til at den digitale markedsføringen i Norge nærmer seg 2 milliarder kroner.