Jimmy Soni

kvadratJimmy Soni er Managing Editor i den amerikanske nyhets- og bloggportalen The Huffington Post. Nettstedet sprer nyheter, blogger og eget innhold, og dekker områder som politikk, næringsliv, underholdning, miljø, teknologi og populærkultur. I 2012 vant mediehuset en Pulitzerpris, og ble samme år ranket som verdens mest populære politiske nettsted av eBizMBA Rank. Jimmy Soni besøker Norge for første gang den 9. april.

Klikk her for å lese The Huffington Post 

På Gulltaggen vil Soni snakke om hvordan fremtidens mediehus må tenke for å overleve og for å vokse. Brukergenerert innhold, digitale forsprang og teknologi i møte med journalistikk og medieteft er viktige temaer for Soni og for en bred mediebransje i tiden som kommer.

 

Jimmy Soni vil holde foredrag på Gulltaggens dag 2 (”Business Strategy and Leadership”), den 9. april.

Klikk her for å se programmet.

Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet.