Josh Grau

crop_josh_grauJosh Grau er en av Twitters veteraner, og har bakgrunn fra Branded Content Development hos YouTube. I sin stilling som Head of Brand Strategy på det europeriske markedet har han ansvar for utvikling av kreative markedsløsninger og -strategier for Europas største annonsører. Den 8. april kommer han til Oslo og Gulltaggen.

Følg Josh Grau på Twitter

På Gulltaggen vil Josh fokusere på den digitale påvirkning på merkevarebygging, om hvordan man i fremtiden vil kommunisere og konsumere informasjon, og om Twitter sin rolle i det hele. Som vi alle vet er Twitter live, samtidig, offentlig og samtalepreget, og fanger opp hendelser i real-time. Merker bruker tjenesten for å lansere nyheter, bedrive kundeservice og for å fasilitere meningsfull kommunikasjon med kunder – både nåværende og potensielle nye.

Josh Grau er den rette til å hjelpe merkevarer med å forstå de styrker som ligger i plattformen, og hvordan man bruker Twitter til å nå de rette menneskene til den rette tiden – med det rette innholdet.

Josh Grau vil holde foredrag på Gulltaggens dag 1 (”Creativity and Technology”), den 8. april.

Klikk her for å se programmet.

Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet.