Graham Moysey

Graham Moysey_0Graham Moysey er Head of AOL International, og har ansvar for all internasjonal business for AOL. Han startet som General Manager i AOL Canada, før han ble promotert til Head of International AOL Brands. Moysey kommer til Gulltaggen for å presentere nye måter å tenke rundt advertising, hvor den iboende sammenhengen mellom kreativitet og teknologi anerkjennes, og hvor digital transparans er et krav.

Følg Moysey på Twitter

Graham Moysey vil holde foredrag på Gulltaggens dag 2 (“Business Strategy & Leadership”), den 9. april. Hør mer om “det nye økosystemet innen advertising”; en visjon for fremtiden hvor nisjetilbuder og spesialiserte tjenester må vike for en plattform-drevet industri – et åpent, globalt økosystem hvor partnere og konkurrenter, publisister og markedsførere alle kommer bedre ut av det.

Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet.

Før Moysey begynte i AOL var han Senior Vice President og General Manager of Digital Media hos Canwest Global Communications, som er Canadas største medieselskap. Her var han ansvarlig for alle inntekter, produkter og digitale strategier. Moysey har en brennende interesse for digitale medier og digital markedsføring og sitter i styret for The Canadian Marketing Association. Han har en master i business og administrasjon fra Richard Ivey School of Business, Ontario.