Bob Lefsetz

bob_kvadratDen frittalende – og ofte provokative – Bob Lefsetz par pulsen på musikkbransjen via nyhetsbrevet The Lefsetz Letter. Hans innsikt i en bransje preget av store endringer hva distribusjon og digitalisering gjelder er slående, og 9. april kommer han til Gulltaggen.

Les hans “The Lefsetz Letter” her.

Med fokus på den digitale musikkindustrien og dens utvikling vil Lefsetz snakke om distribusjon, push og viralitet, bruk av digitale verktøy og sosiale medier. Hvordan ”breaker” en artist i dagens medievirkelighet? Lefsetz er ansett som USAs mest innflytelsesrike musikkjournalist, og han er stadig i offentlige debatter med både plateselskaper og artister.

Bob Lefsetz vil holde foredrag på Gulltaggens dag 2 (”Business Strategy and Leadership”), den 9. april.

Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet
Klikk her for å se agenda