Jonathan Forster

52642b7a61066jonathan-forster“Hi, this is Jonathan from Spotify”, og der har han vært siden 2007. Som administrerende direktør i den nordiske divisjonen har han siden 2013 hatt ansvar for virksomhetens vekst i noen av de mest avanserte digitale musikkmarkedene i verden. I april får vi høre den velkjente stemmen på Gulltaggen.

Jonathan skal fortelle oss mer om tilpasningsdyktighet og innovasjon i forbindelse med musikkbransjen.

Gulltaggen ble første gang arrangert i 1998, og feiret 15 år i fjor. Konferansens hensikt er å anerkjenne de gode jobbene innen kreativ digital markedsføring. I dag er Gulltaggen både Norge og Nordens største arrangement innen digital markedsføring, innovasjon, ledelse og kreativitet. Gulltaggen er bransjens hovedarena for å dele kompetanse, kunnskap og kontakter – når over 1500 mennesker møtes for to dager med konferanse og avsluttende prisutdeling.

Jonathan Forster vil delta på Gulltaggens dag 1 (“Technology and Creativity”) den 9. april. Påmeldingen til Gulltaggen er allerede åpnet.