Onkl P & De Fjerne Slektningene

Onkl P har teamet opp med musikere fra Turbonegro og Oslo Ess og dannet det som må være Norges farligste boyband. Siste stopp på vårens turné blir kanskje den største scenen. Onkl P & De Fjerne Slekningene til Oslo Spektrum og Gulltaggen Awards!

Onkl P er et kjent og kjært navn innen norsk rap. Artisten er kjent fra rapkollektivet Dirty Oppland og duoen Jaa9 & Onkl P, som vant Alarmprisen 2005 for albummet Sjåre Brymæ. I 2012 begynte samarbeidet med Oslo Ess, som i dag utgjør store deler av bandet De Fjerne Slektningene.

P_og_slekta-1_1500x1000Foto: Promo

Guttas opptreden på By:larm høstet gode kritikker, og vi garanterer topp stemning i Oslo Spektrum!

Vil du høre mer? Klikk her for Spotify-liste

Klikk her for å følge Onkl P & De Fjerne Slekningene på Facebook