Gulltaggen Awards snart utsolgt

4573721547_487215807e_z

Siste mulighet for å kjøpe enkeltbilletter til Gulltaggen Awards er mandag 31. mars. Etter dette vil det kun være mulig å kjøpe Complete-billetter (hele konferansen + Awards) og kombinasjonsbilletter (en konferansedag + Awards).

Klikk her for å kjøpe billetter

For å sikre at de som ønsker å delta på både Gulltaggens konferansedel og Awards blir prioritert, vil vi fra tirsdag 1. april av kun selge kombinasjonsbilletter og Complete-pass.

Klikk her for å lese mer om talerne på Gulltaggen-konferansen

Gulltaggens Awards avholdes 9. april. Her kåres de beste kampanjene innen kategoriene Attention, Reputation, Activation, Relation og Information – i tillegg til årets Ærespris, beste nordiske studentarbeid og Gulltaggen Grand Prix. Det dekkes opp til gallamiddag, underholdning og fest – en real feiring av bransjen!