Andy Hart

Skjermbilde 2014-03-31 kl. 10.22.16Andy Hart leder Microsofts Advertising & Online team i Europa, med ansvar for vekst innen digital advertising for Microsoft of deres europeiske partnere. Hans brandportefølge inkluderer Bing, MSN, Xbox, Skype, Windows Phone, Windows 8 Ads in Apps, Mobile og Microsoft sitt tredjeparts ad network, i tillegg til Microsoft Advertising Exchange.

Andy vil holde sitt innlegg på Dag 2 (“Business Strategy and Leadership”, 9. april). Billetter kan kjøpes her. 

Andy er en aktiv leder innen industrien, og sitter i styret i IAB. Han gjesteforeleser også på London Business School. Han kommer til Gulltaggen for å snakke om hvordan det digitale forandrer alt, både hvordan vi arbeider, lever og leker. Markedsførere har aldri før hatt så mange valgmuligheter og så mye forvirring i sitt arbeid med å bygge fortellinger om sine merkevarer. Andy vil presentere innsikt fra Microsoft om hvordan europeiske forbrukere forholder seg til informasjonen.

 

Klikk her for å lese mer om talerne