Paal Tarjei Aasheim

Skjermbilde 2014-04-03 kl. 10.25.54Alle gode ting er tre, og det er en glede å ønske Paal Tarjei velkommen tilbake til Gulltaggen Awards som vert for kvelden. Med 25 års erfaring fra reklamebransjen som både tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør er det ingen tvil om at han kjenner industrien inn og ut. Samtidig er Paal Tarjei minst like kjent for sin hobby: han har nemlig vært programleder på fritiden, og deltatt i en rekke produksjoner i både NRK, TV2 og TV3.

Paal Tarjei Aasheim har 25 års erfaring fra reklamebransjen som både tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør. Han er imidlertid minst like kjent for sin hobby: Han har nemlig vært programleder på fritiden, og fått bryne seg på alt fra små studiosendinger til store liveproduksjoner i både NRK, TV 2 og TV3.

I dag er han Chief Growth Officer i McCann Worldgroup – Norges største fagmiljø for kreativ kommunikasjon med over 200 medarbeidere.

Følg Paal Tarjei på Twitter