Bidragspåmeldingen er åpen!

Klikk her for å komme til påmeldingssiden

Gulltaggen Awards søker å inspirere hele bransjen til sammen å skape digitale løsninger som på innovativt vis løser fremtidens kommunikasjonsoppgaver. Dette premieres på Gulltaggen 28. og 29. april 2015, hvor vinnerne løftes frem for hele bransjen.

Kampanjekategorier:

  • Information
  • Attention
  • Reputation
  • Activation
  • Relation

Håndverkskategorier:

  • Teknisk utvikling (NY!)
  • Design (NY!)

Spesialpris:

  • Nordisk studentarbeid

Klikk her for å lese om kategoriene 

Nytt av året er at Gulltaggen i tillegg til sine kampanjekategorier tilfører konkurransen to håndverkkategorier (Teknisk utvikling og Design). I tillegg har vi flyttet kåringen av ”Årets Sølvtagg” ut av Gulltaggen og inn i et eget arrangement tidligere på året. Prisutdelingen vil finne sted på Colosseum, Oslo 28. april som er første dag av hele Gulltaggen-arrangementet. De beste bidragene, og vinnerne spesielt, vil denne gang bli synliggjort mye mer under selve Gulltaggen konferansen. Siste frist for å levere inn bidrag er 3. februar.

Lykke til!