Gulltaggen utvider med to nye kategorier

NYEkategorier

Gulltaggen utvider konkurransen fra 2015 av, med to nye håndverkskategorier. Bli med å konkurrere om årets beste design og årets beste tekniske utvikling. Vinnerene kåres på Oslo Colosseum den 28. april 2015, og du kan melde på dine bidrag allerede i dag.

Klikk her for å komme til påmeldingssiden

Nye kategorier
Gulltaggen Awards søker å inspirere hele bransjen til sammen å skape digitale løsninger som på innovativt vis løser fremtidens kommunikasjonsoppgaver. I 2015 innføres de to håndverkskategoriene “Design” og “Teknisk utvikling”. De har begge vært etterspurt av bransjen, og vil bidra til å løfte frem også disse aspektene av godt arbeid.

“Design”
Kategorien skal belønne arbeider som gjennom sin unike utforming har forsterket tiltakets måloppnåelse, gjerne gjennom sin visuelle fremtoning.

“Teknisk utvikling”
Denne kategorien skal belønne arbeid som gjennom sin ingeniørkunst har forsterket prosjektets egenskaper, gjerne langt utover det kunden forventet.

Påmeldingen er åpen til tirsdag 3. februar 2015!

Klikk her for å lese mer om kategoriene