Møt Teknisk utvikling-juryen for 2015

Juryleder: Simen Brekken
Utvikler og partner hos Unfold

Simen var 18 år gammel da han startet i bransjen i 1999. Siden den gang har han jobbet hos både Bleed og TRY/APT, før han grunnla Unfold med sine partnere i 2011. Jurylederen for Teknisk utvikling har vunnet gull i Gulltaggen, Visuelt, New York Festivals og flere andre internasjonale og nasjonale utmerkelser, blant annet sølv og bronse i Cannes Cyber Lions.

.

 Meld på ditt bidrag i dag!

.
Hva betyr kategorien Teknisk utvikling for deg?

Kategorien er for meg resultatet av at mange veldig bra jobber de siste årene har fått relativt lite oppmerksomhet pga. at de havner utenfor de eksisterende kategoriene. Da tenker jeg særlig på jobber som “Solo Flaskepost” hvor nettstedet i seg selv ikke helt nådde opp blant det beste som var i samme kategori, samtidig som alle kan være enig at det er en teknisk bragd av de sjeldne også sett på med internasjonale øyne. Disse jobbene trenger en kategori hvor det rent reklamefaglige kommer i andre rekke mens det tekniske uttaket har fullt fokus.

 

Hva forventer du av årets påmeldte bidrag i din kategori?

Nå har “Internet of Things” har blitt allemannseie med alt fra droner til Arduino og Raspberry Pi. Dette gjør at mange prosjekter som tidligere ville vært vanskelige å få realisert pga. høye konstnader og stor grad av teknisk kompleksistet, nå være mulig innenfor det samme budsjettet som f.eks en reklamefilm. Vi beveger oss inn i en tid hvor det med tradisjonell reklame ikke er like enkelt å treffe målgruppen, rett og slett fordi målgruppen ikke finnes i mediet lengre. Jeg forventer at årets bidrag utfordrer formatet med spennende tekniske løsninger som tidligere hadde blitt til en litt kjedelig reklamefilm på TV.

 

Hva anser du som den viktigste trenden i din bransje i året som har gått?

Koblingen mellom det fysiske og digitale spiller en ennå større rolle enn tidligere og dette tror jeg bare vil fortsette.

 

Hvilke forventninger har du til Gulltaggen 2015?

Jeg har faktisk aldri vært med på selve arrangementet utover prisutdelingen så jeg gleder meg til å se hva den andre delen har å by på.  Gulltaggen er Norges største konferanse innenfor digitalmarkedsføring og en viktig arena for inspirasjon, kompetanseutveksling og nettverksbygging.

 

Jurymedlemmer Teknisk utvikling 2015

Simen Brekken Senior Developer Unfold
Christoffer Lorang Dahl Digital Director SMFB
Pål Smitt-Amundsen Innovation Manager TRY/APT
Hans-Petter Eikemo Utvikler Ideon AS
Bjørn Ingeborgrud Leder Big Data og Programmatic Advertising Egmont
Tine Flåten Kleivane Senior Consultant BEKK
Henning Rokling Senior Manager Core Group
Christopher Einarsrud Utvikler Notch
Cecilie Tveter Senior interaksjonsdesigner Northern Beat


Klikk her for mer informasjon om kategoriene

submit_lang