De beste jobbene – Gulltaggen Awards

awards

Klikk her for å melde deg på Gulltaggen 2015

Gulltaggen Awards aims to inspire the industry to create digital solutions that solve communication tasks in an innovative way – a way that create results and pride – nationally as well as internationally.

Det nye konseptet for Gulltaggen 2015 inkluderer flere talere, større valgfrihet bedre mulighet til å lære og oppleve mer av det du ønsker. Gulltaggen Awards faller på konferansens første dag – tirsdag 28. april. Etter å ha lyttet til dagens siste keynote speaker inviteres deltakerne til en rekke ulike pre-parties på huset, med god drikke og ulike typer servering. Dette er en perfekt anledning til å møte samarbeidspartnere, kollegaer og kunder før dere sammen tar turen til hovedscenen for selve Awards-showet. Under prisutdelingen vil det ikke være plassbilletter, og du får anledning til å sitte sammen med de du selv ønsker.

Festen fortsetter etter at vinnerne er annonsert.

Hvem er nominert til Gulltaggen? Klikk her for å se årets Shortlist

PS: husk å våkne tidsnok til Gulltaggens dag 2!