– Vinneren er den som gjør oss misunnelige og inspirerte på samme tid

Jenspetter-aarhus1

Jens Petter Aarhus
Jurygeneral og juryleder for «Best in Show»

Creative Director/Partner
Anorak

– Hva kommer du til å se etter når du med storjuryen skal lete etter en verdig vinner til den gjeve «Best in Show»-prisen?

– «Best in show» kommer til å vise seg selv, tror jeg. Når man ser alle gull-jobbene opp mot hverandre, så er det alltid noen få arbeider som skiller seg ut. Det er det arbeidet som gjør alle i rommet inspirerte og misunnelige på samme tid.

Klikk her for mer informasjon om kategoriene.

– For bransjen – hvilke utfordringer ser du spesielt i dag, og hvor mener du veien går videre?

– En utfordring har vært at vi bruker teknologi for teknologiens skyld. Og det er en tendens som har vart lenge, men som begynner å stabilisere seg. Vi har blitt flinkere og smartere i felleskap. Det er ikke bare spesialister som sitter på hver sin tue med sin spisskompetanse. Med det som utgangspunkt, så er det lettere å ha et tydeligere fokus på den gode ideen. Vi skal lage kommunikasjon som engasjerer og beveger folk – uansett om det er en app, en installasjon eller en tweet.

– Hvilke forventninger har du til Gulltaggen 2016?

– I kjølvannet av fjorårets Gulltaggen har vi hatt en utrolig konstruktiv dialog med representanter fra hele bransjen. Vi har lyttet, diskutert og gjort endringer som vi mener både skal posisjonere Gulltaggen som en inspirasjonsarena for digital markedskommunikasjon, og i større grad ivareta og løfte frem arbeider fra flere fagområder. Basert på endringene og tilbakemeldingene fra folk så langt, kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg skikkelig! Jeg blir skikkelig gira av Gulltaggen, og det er en digg følelse.

Klikk her for mer informasjon om frister og regler for innlevering av bidrag.