Slik skal Gulltaggen få mojoen tilbake

eriksen_bw

– I all hovedsak er det tre ting i årets Gulltaggen Awards som skal gi Nordens viktigste digitale konkurranse «mojoen» tilbake, sier daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen.

Ingrediensene han snakker om er nye for året, og skal gi alle deltakerne den helt spesielle følelsen av å være med på noe stort og unikt.

– Det første er at vi har planer om å bygge en Walk of Fame inne i Spektrum, som viser frem alle de nominerte bidragene. På den måten håper vi folk både kan lære, bli inspirerte og samtidig bli kjent med bidragene før selve Gulltaggen Awards, kvelden 20. april, sier Eriksen.

I tillegg skal det rigges opp en Winners lounge, et avgrenset område kun for vinnerne.

– En stor del av Gulltaggen er å virkelig bygge helter – å hedre de som har levert de spesielt gode arbeidene siden forrige Gulltaggen. Det skal vi gjøre i år ved å ha en egen lounge for alle vinnerne, og som en tredje spesiell ting i år, skal vi legge ekstra vekt på selve prisutdelingen. Vinnerbidraget skal få mye tid og plass. Vinner du en pris under Gulltaggen 2016, skal du virkelig huske det! sier Eriksen.

Årets Gulltaggen holdes 20. og 21. april i Oslo Spektrum.