Dette er kategorien «Nordic Student Award» 2016

For kategorien «Nordic Student Award» er det plukket ut en jury på ti medlemmer med ulike relevante roller i norsk digital-bransje. Juryleder for «Nordic Student Award» 2016 er Bendik Romstad, Copywriter/Head of Energy Pool, Kitchen Reklamebyrå.

Bendik Romstad

Les intervjuet med juryleder Romstad her.

Juryen premierer beste konsept fra en elev/et studentarbeid. Studentarbeidene trenger ikke være realisert, men beskrives på konseptnivå og må være teoretisk mulig å gjennomføre.
Juryen ser etter realiserbare løsninger som hever nivået og utvider tankesettet til bransjen i forhold til digital kommunikasjon, produkt- og tjenesteutvikling.
Av de overordnede kriteriene blir løsningen vurdert etter sin rolle i den totale kommunikasjonsmiksen til avsender, med hovedvekt på merkevarestyrke og nytenking. Håndverk, brukskvalitet og måloppnåelse vurderes der det er relevant.

Kategorien er åpen for alle i Norden under 28 år som enten er, eller 01.01.14 var studenter. Arbeidet skal ikke ha vært på trykk (hvis det har vært det skal det sendes inn i en av de andre kategoriene), og trenger ikke være godkjent av annonsøren.

Det er gratis å melde på bidrag i kategorien Nordisk studentarbeid.

Jurymedlemmer «Nordic Student Award» 2016:

Bendik Romstad Copywriter/Head of Energy Pool Kitchen
Petter Gulli Executive Creative Director DDB
Torstein Greni Creative Director McCann
Øystein Halvorsen Creative Director/Copywriter/Partner TRY/Apt
Oskar Bringager Senior Creative Creuna
Håkon Fretheim Digital Director/Partner Saatchi
Magdalena Kamøy Creative Director/Partner Trigger
Dagmar Kollstrøm Tekstforfatter Ernö
Tone Humblen Creative/Partner Llowbank
Stian Johansen Founding Partner/Art Director POL