Dette er «Honorary Award» 2016

«Honorary Award» er det INMAs styre som juryerer. Juryleder for «Honorary Award» 2016 er INMAs styreleder, Helene Friis, Dep. Manager Digital and Direct Marketing, Telenor

Helene Friis

Les intervjuet med juryleder Friis her.

Den gjeve æresprisen deles ut til en digital rockestjerne. Prisen kan deles ut til en enkeltperson, en annonsør eller et byrå, som over tid har bidratt mer enn de fleste til å bringe digitalbransjen videre. Hvem synes du fortjener prisen?

Vi oppfordrer alle til å sende inn sine nominasjoner til Årets Ærespris. Det er åpent for å nominere seg selv, sitt byrå/bedrift eller andre som du mener har utpekt seg spesielt det siste året, og fortjener en ekstra klapp på skulderen som takk for innsatsen. Send inn din nominasjon med informasjon om hvorfor akkurat din kandidat er en verdig vinner, og bør motta Årets Ærespris.

Nominasjoner kan sendes på mail til Kenneth Eriksen frem til 1. mars klokken 12:00.

I INMAs styre sitter:

Helene Friis, Telenor (Telenor, Styreleder)
Jørgen Nilsson (Resolution Media)
Linda Kling (McCann)
Svein Eriksen (Schibsted Sales)
Per Brigt Olsen (Aller)
Nathalie Warembourg (Maxus)
Erik Solberg (Carat)
Eirik Normann Hansen (Creuna)