– Gulltaggen er en riktig og verdifull arena for oss

Mano_Rashidi_Widespace

Mano Rashidi, Head of Sales NO, Widespace AS

– Hva forventer dere i Widespace av Gulltaggen i år?
– Vi forventer å kunne snakke med annonsører, byråer og resten av bransjen –  å starte en dialog om mulighetene i markedet idag og fremover, men også om de mange utfordringene det snakkes høyt om. Jeg sier ikke at vi skal løse de utfordringene der og da, men er overbevist om at starten på svarene kan blomstre der.

– Er det noen av (de foreløpige) speakerne du gleder deg til å se/høre?
– Jeg gleder meg i utganspunktet til å høre alle. Min erfaring er at man blir inspirert, og til og med lærer noe nytt når man minst venter det. Men om jeg må velge noen syns jeg Rachel Botsman blir spennende å høre. 

– Hvorfor har dere valgt å sponse akkurat Gulltaggen?
– Vi har en god tradisjon og historie med Gulltaggen, og anser det som en riktig og verdifull arena for oss å være på. Som den ledende aktøren innenfor mobilannonsering og teknologi får vi mye igjen for å være tilstede der kundene våre er. Men det er også lærerikt og nyttig å kunne snakke med resten av bransjen som vi er en del av.  Vi liker tanken med Gulltaggen og har lyst å bidra med det vi kan for å gjøre det til et vellykket arrangement.

GT-sponsor-Widespace