Kahoot vant årets Honorary Award

kahoot-logo

Vinneren av Honorary Award under Gulltaggen 2016 var Kahoot, den norske spillbaserte læringsplattformen som ble startet opp i august 2013.

Følgende begrunnelse ble gitt for tildelingen:

«Gulltaggens ærespris deles ut til en person eller et selskap som over tid har bidratt mer enn de fleste til å bringe digitalbransjen videre. Årets æresprisvinner er dog relativt fersk, men har på få år gjort seg behørig bemerket ved at alle som er i kontakt får en følelse av suksess…

Selv om vinneren holder til i Oslo, er publikummet mer enn 100 millioner brukere world wide. Vi snakker om en app der samhandling mellom mennesker, og trivsel når man bruker tjenesten, er det viktigste.

Vinneren har tidligere uttalt å være på et oppdrag for å gjøre læring til noe alle vil være med på – i en moderne sosial setting med gaming som dynamikk. Enten i små grupper, eller i et stort publikum.

Vinneren av Årets ærespris 2016 går til gründerne i en norsk startup bedrift med en fantastisk track record – gratulerer til: KAHOOT!»