Rekordoppslutning om Gulltaggen Awards – fortsatt mulig å melde på i to kategorier

I år igjen er det rekordoppslutning om Gulltaggen Awards. Aldri før har vi fått inn bidrag fra så mange ulike innsendere. Totalt ble det sendt inn 294 bidrag til Gulltaggen Awards 2017.

Likevel er det sendt inn for å bidrag i kategoriene «branded technology» og «annonse» til at de nå kan stå som gyldige kategorier. Det synes vi er synd fra et faglig perspektiv, og vil bli nødt til å sløyfe de to kategoriene i årets Gulltaggen hvis deltagelsen ikke øker. Derfor har INMA besluttet å forlenge fristen i disse to kategoriene, frem til hovedfristen 1. februar. Leveransen må da være fullverdig innsendelse på lik linje med øvrige innsendelser.

Skulle det mot formodning ikke bli nok bidrag, vil de innsendte få kreditert sin påmeldingsavgift.