Kjapp prat med juryleder i Online Video, Margrethe Wam Solvang

NAVN: Margrethe Wam Solvang
STILLING: 
Agency Relationship Manager
FIRMA:
Google

Hva er drømme-casen i din kategori?
Drømme-casen i min kategori må være noen som tar online video på alvor, og utnytter hele spekteret av muligheter, samt tar hensyn til at det er et interaktivt medium. En god historie, klar avsender, tydelig budskap og maksimal utnyttelse av online video formatet for merkevarestyrke og nytenkning høres ut som et vinner-case ?

Hva tenker du er et minimum for en case i din kategori?
At oppgaven “online video” er forstått, at formatet er respektert og at det ligger et snev av orginalitet og nytekning der.

Ser du selv noen trender eller tendenser i bransjen nå som du synes er ekstra spennende?
Jeg synes det er veldig spennende med kortere reklamefilmer som treffer brukerne klart og tydelig. At de klassiske pre-rollsene kanskje kan ta seg en pause, og at forbrukerne styrer mer og mer hva de er villige til å se, altså hvor lenge de er villige til å se på en reklamefilm uten å skippe den. Det stilles stadig høyere krav til annonsører og kreative byråer – og utfallet av dette er jo artig å se!

Les mer om kategorien og se alle som sitter i juryen her!