Nominer til “Årets ærespris” og “Most disruptive”

Nå er det åpent for å nominere bidrag til “Most disruptive of the year” og “æresprisen” under Gulltaggen 2018. Under her kan du lese mer om de to ulike utmerkelsene og hvordan du melder på bidrag: 

«Most disruptive of the Year»
Denne utmerkelsen skal gis til noe eller noen i Norge som har bidratt til å skape vesentlige endringer i markedet, ved at brukerne har adoptert ny adferd. Til denne prisen er det fritt frem å nominere kandidater. Vinneren blir kåret av INMAs styre.

«Æresprisen»
Den gjeve æresprisen deles ut til en digital rockestjerne. Prisen kan deles ut til en enkeltperson, en annonsør eller et byrå, som over tid har bidratt mer enn de fleste til å bringe digitalbransjen videre. Her er det fritt frem å nominere kandidater. Vinneren blir kåret av INMAs styre.

Vi oppfordrer alle til å sende inn sine nominasjoner til Årets Ærespris. Det er åpent for å nominere seg selv, sitt byrå/bedrift eller andre som du mener har utpekt seg spesielt det siste året, og fortjener en ekstra klapp på skulderen som takk for innsatsen. Send inn din nominasjon med informasjon om hvorfor akkurat din kandidat er en verdig vinner, og bør motta Årets Ærespris.

Kun deltakelse fra Norge er akseptert.

Nominasjoner kan sendes på mail til Camilla Grund (camilla@inma.no) frem til torsdag 12. april klokken 12:00.


Vi gleder oss til å lese nominasjonene!