Submit entry

AWARD SHOW & GALA CATEGORIES JUDGES RULES & DEADLINES HALL OF FAME SUBMIT ENTRY CONTESTANTS

 

closed_for-submissions_avlang_click-here

Bidragspåmeldingen er åpen frem tom. 4. mars (kl. 23:59)

Som en følge av nye Gulltaggen 2.0 og endringene i konkurransens kategorier, er det også gjort store endringer i bidragspåmeldingsløsningen i år. Resultatet skal gjøre registreringsprosessen enklere for deg som melder på bidrag. Kort fortalt:

  • Vi spør i hovedsak om 4 spørsmål: Oppgave, Strategi, Idé og løsning og Resultater. Hvert av disse tekstfeltene må besvares med en ordbegrensning på hhv 100,100,150 og 100 ord.
  • Det er ingen ekskluderende kategorier.
  • Én og samme jobb kan meldes på i max tre kategorier. Nederst i registreringsskjemaet får du spørsmål om du ønsker å melde på bidraget også i en annen kategori. Velg i så fall hvilken kategori fra rullegardinmenyen, og klikk på knappen “Lagre og begynn påmelding til den valgte kategorien”. Du vil da få anledning til å endre/tilpasse teksten (i tekstfeltene) til den nye kategorien.
  • Vi oppfordrer til å lese nøye gjennom all tekst og hjelpetekst i registreringsskjemaet.

Viktig informasjon

  • Du kan når som helst lagre bidraget for å fortsette registreringen på et senere tidspunkt ved å klikke på knappen “Lagre og gå videre”.
  • For å finne tilbake til tidligere påbegynte arbeider, se under Arbeider i venstre kolonne.
  • Men merk at bidraget må være fullført innen fristen!
  • Påmelding er bindene og det er ikke mulig å gjøre endringer i bidraget etter at registreringen er fullført.
  • Faktura sender pr post etter at fristen har gått ut.

For spørsmål om registrering av bidrag, send en mail til heidi@inma.no

Hvordan komme i gang

For å melde på bidrag til Gulltaggen må du logge deg inn på kontosidene til INMA konto.inma.no. Alle profiler/ personer som er linket opp til bedriften kan melde på bidrag. Når du har logget deg inn, klikker du på den gullfargede boksen med spørsmål om du vil melde på bidrag til Gulltaggen. Da kommer du inn i registreringssidene.

Viktig: For studenter som registrerer ny profil er det viktig at man krysser av JA på spørsmålet: “Er du tilknyttet et firma eller jobber som freelance”, og deretter registrerer ditt eget navn på Firma/Freelance. Dette fordi man må ha firmatilknytning i systemet for å kunne melde på bidrag.

Dersom selskapet ikke er registrert hos INMA, må du registrere bedriften. Du som gjør det blir automatisk administrator av bedriftens kontosider på våre inma.no. Andre personer/profiler kan legges til og disse kan også melde på bidrag fra bedriften. Nye personer/ profiler må registrere seg med en personlig profil og knytte seg til bedriften. Administrator vil få en mail der han/ hun må bekrefte at de er ansatt i selskapet.

Hvis selskapet er medlem av INMA, kryss av for dette, så vil vi verifisere det.

submitentry_avlang-NO

Har du glemt brukernavn/passord? Ta kontakt med oss hos INMA på info@inma.no, så hjelper vi deg!

Priser/Fees (alle priser er oppgitt uten mva/all prices are excl tax)

1. – 6. bidrag: NOK 2390 pr. bidrag

Fra 7. bidrag og videre: NOK 1290 pr. bidrag

Merk/Please note:

Kategorien Nordisk studentarbeid er gratis å melde på i.
The Nordic student work category is free of charge.