Gulltaggens Ærespris

æresprisen

Den gjeve æresprisen deles ut til en digital rockestjerne. Prisen kan deles ut til en enkeltperson, en annonsør eller et byrå, som over tid har bidratt mer enn de fleste til å bringe digitalbransjen videre. Hvem synes du fortjener prisen?

Vi oppfordrer alle til å sende inn sine nominasjoner til Årets Ærespris. Det er åpent for å nominere seg selv, sitt byrå/bedrift eller andre som du mener har utpekt seg spesielt det siste året, og fortjener en ekstra klapp på skulderen som takk for innsatsen. Send inn din nominasjon med informasjon om hvorfor akkurat din kandidat er en verdig vinner, og bør motta Årets Ærespris.

Nominasjoner kan sendes på mail til Kenneth Eriksen frem til fredag 13. mars klokken 12:00.
Vinner av Årets Ærespris 2014 ble FINN.no

Juryens begrunnelse:

Gulltaggens ærespris vinnes i år av et selskap, og ikke en person. Dette selskapet representerer bruddet med de tradisjonelle kanalene og overgangen til det digitale. Dette selskapet var av de første som satset på «nye medier» og har siden fortsatt på sin kurs med fremtidsrettet fokus – på grensen til å være disruptive. Årets vinner er et selskap som har maktet å holde konkurransen fra utlandet på avstand, på tross av store globale aktører som opererer på samme arena. Årets vinner har også vunnet folkets gunst, og har gjennom dette bidratt til å være en motvekt til den moderne bruk og kast kulturen. Styret i INMA har kåret årets vinner som en hyllest til de som har turt å gå foran på bransjens vegne, og som aldri har gitt slipp på sitt fokus om å skape sin egen fremtid gjennom sin innovative bruk av det digitale. Årets vinner er FINN.no.

− Jeg er utrolig stolt på FINNs vegne over å motta Gulltaggens ærespris, forteller administrerende direktør Christian Halvorsen. For oss som jobber med FINN hver eneste dag er det kanskje ikke så lett å se hvor mye vi bidrar til den digitale utviklingen i Norge, men for resten av bransjen som ser oss utenfra er dette tydelig. Prisen er en stor anerkjennelse til alle de 400 ansatte i FINN, avslutter Halvorsen.