SUBMIT ENTRIES

submit_lang

Bidragspåmelding er åpen til og med midnatt tirsdag 3. februar 2015
Bidragsfristen er nå utsatt til midnatt, torsdag 5. februar!

Bidragspåmeldingen er nå stengt.

Nytt av året er at Gulltaggen i tillegg til sine kampanjekategorier tilfører konkurransen to håndverkkategorier (Teknisk utvikling og Design). I tillegg har vi flyttet kåringen av ”Årets Sølvtagg” ut av Gulltaggen og inn i et eget arrangement tidligere på året. Prisutdelingen vil finne sted på Colosseum, Oslo 28. april som er første dag av hele Gulltaggen-arrangementet. De beste bidragene, og vinnerne spesielt, vil denne gang bli synliggjort mye mer under selve Gulltaggen konferansen. Siste frist for å levere inn bidrag er 3. februar. Ny frist for bidragspåmelding er torsdag 5. februar!

Beskrivelse av registreringsprosessen:
 • Arbeidet beskrives ved følgende 4 spørsmål: Oppgave, Strategi, Idé og Løsning og resultater. Hvert av disse tekstfeltene må besvares med innen for en ordbegrensning på 100, 100, 150 og 100 ord.
 • Man registrer bidraget med tilknyttet byrå, kunde, produksjonsbyrå og eventuelt medvirkende mediebyrå.
 • Ét og samme bidrag kan registreres i maks tre av Kampanjekategoriene. Nederst i registreringsskjemaet får du valgalternativer for hvilke kategorier du ønsker å melde på bidraget. Velg flere kampanjekategorier fra rullgardinmenyen, og klikk på knappen ”Lagre og begynn påmelding til den valgte kategorien”. I neste steg anbefales det på det sterkeste å tilpasse teksten til ny valgt kategori.
 • Teknisk utvikling og Design-kategoriene er ment å ta for seg den praktiske utformingen av kampanjen og regnes derfor ikke med i maks grensen for innsendelser i Kampanjekategoriene (maks 3 innsendelser per. bidrag). I praksis betyr dette at ét bidrag i en eller begge Håndverkkategoriene kan i tillegg være representert i 3 Kampanjekategorier.
 • Vær kjent med hjelpetekster og informasjon som blir gitt i registreringsskjemaet

Viktig informasjon:

 • Du kan når som helst lagre arbeidet for siden å fortsette innleveringen ved å klikke på knappen ”Lagre og gå videre”. Det skjer samtidig en automatisk lagring av innholdet etter 15 minutters inaktivitet.
 • Du finner tilbake til tidligere påbegynte innleveringer under ”Arbeider” i venstre kolonne. Alle oppfordres til å kvalitetssikre denne listen før bidragsfristen utløper 5. feb. 2015.
 • Alle bidrag må være fullført innen tidsfristen.
 • Påmeldingen er bindene og det ikke mulig å gjøre endringer i bidragene etter at registreringen er fullført.
 • Faktura sendes i posten etter at fristen har utløpt.
 • For spørsmål vedrørende registrering av bidrag, send en mail til info@inma.no
Priser (alle priser er oppgitt uten mva)
 • Første bidrag: NOK 5000
 • Fra andre bidrag og videre: 2500 pr. bidrag

Billetter til konferansen og prisutdelingen kjøpes separat

Merk/Please note:

I kategorien Nordisk studentarbeid er det gratis å melde på bidrag.

Viktig:

For studenter som registrerer ny profil er det viktig at man krysser av ”Ja” på spørsmålet ”Er du tilknyttet et firma eller jobber som freelance”, for deretter å registrere ditt eget navn på Firma/Freelance. Dersom selskapet ikke er registrert hos INMA kan dette gjøres på www.inma.no. Her kan man også legge til nye personer/profiler hvor administrator vil få en mail om å bekrefte personens tilknytning til selskapet.