Gulltaggen Complete

Gulltaggen Complete inkluderer full tilgang til Creative Tech på dagtid, prisutdeling med middag og fest på kvelden den 25. april, samt presentasjon av årets beste jobber den 14 mai (nb.ny dato).

___________________________

📅 25. april 2019 📍Epicenter Oslo ⏰ 09:00 – 16:00

Gulltaggen Creative Tech er et faglig arrangement for kreative sjeler og tech entusiaster som jobber med markedsføring – samt alle andre som bruker teknologi som verktøy for kreativitet.

Vi inviterer til Epicenter, Norges største innovasjonshus, for en dag fylt med inspirerende foredrag, nyttige workshops og kurs, spennende demonstrasjoner, interessante paneldebatter og viktig nettverksbygging. Formålet er å stimulere til cutting edge kreativitet.  

Vi tror fremtidens markedsføring skapes – og at magiske ting skjer – når teknologer og kreatører møtes, diskuterer, skaper tette forbindelser, deler kunnskap og inspirerer hverandre – og ønsker derfor å tilby bransjen en arena som legger til rette for dette. 

Det blir en dag i dybden og bredden. I små og store grupper. Du legger opp din egen dag og bestemmer hva du vil delta på.

___________________________

📅 25. april 2019 📍Radisson Blu Scandinavia Hotell ⏰ 19:00 – 01:00

Gulltaggen Award er Norges største konkurranse innen digital markedsføring. Her hedrer vi de beste digitale markedsføringsjobbene som er laget i Norge det siste året. Formålet med konkurransen er å synliggjøre nye muligheter og kreative løsninger der teknologi møter markedsføring. 

Det blir en eksklusiv kveld med sittende middag, prisutdeling og fest på Radisson Blu Scandinavia Hotell.

___________________________

📅 26. april 2019 📍Epicenter Oslo ⏰ 12:00 – 15:30

Presentasjon av vinnerjobbene arrangeres den 14. mai fra kl. 8-11. Denne delen av arrangementet er inkludert i billetten, og mer informasjon sendes direkte til deltakerne av Gulltaggen.