Prisutdeling

Takk for fantastisk god stemning på fjorårets prisutdeling! Det blir ikke Grand Prix tema i år, men vi lover at det skal bli skikkelig gøy:-)

Sted: Gamle Hovedbiblioteket Deichman
Tid: 14. mai 2020 kl. 18

Heder og ære til de beste digitale jobbene

Gulltaggen Award er en årlig konkurranse som skal inspirere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater ved å hedre arbeider som har utmerket seg gjennom nytenkning, kreativitet og godt håndverk.

Det konkurreres om metall i hele 14 kategorier innen 4 viktige fagdisipliner i det digitale økosystemet: Reklame og kommunikasjon, mediastrategi, innholdsmarkedsføring og design og teknologi.

Den 14. mai offentliggjøres det hvilke bedrifter i Norge som står bak de beste arbeidene innen disse disiplinene i løpet av 2019 – på en prisutdeling fylt med underholdning, heder og ære til vinnere, middag, fest og mingling med bransjekolleger.

I tillegg kåres vinnerteamet i Young Lions Digital, hvilket arbeid fra 2019 som er det aller beste på tvers av fagdisiplinene – og det deles ut en ærespris til en person eller bedrift som har utmerket seg eller bidratt spesielt positivt for bransjen som helhet, eller innad i en av fagdisiplinene.

Begrenset antall sitteplasser

Årets prisutdeling vil holdes i det ærverdige bygget til det gamle hovedbiblioteket Deichman på Hammersborg midt i Oslo sentrum. Det vil bli svært begrenset med reserverte sitteplasser til selve middag foran scenen i år (estimert ca 180 færre enn i fjor da det var utsolgt).

De som deltar i konkurransen i Gulltaggen Award vil få førsteprioritet. Den 5. mars vet vi hvor mange dette er snakk om, og vi vil deretter legge de resterende plassene ut for salg. Første-mann-til-mølla-prinsippet vil gjelde.

Ønsker du å sikre deg reservert middagsplass foran scenen på prisutdelingen må du delta i konkurransen innen 4. mars.

To typer billetter

Vi ønsker imidlertid å lage et arrangement der alle i bransjen som har lyst til å delta på feiringen skal få mulighet til det. Festen vil derfor også være åpen for dem som enten ikke har fått tak i en billett med reservert sitteplass til middag foran scenen, eller som rett og slett har mest lyst til å bruke kvelden på å mingle og snakke med bransjekolleger – men samtidig få med seg hva som skjer og hvem som vinner – uten å sitte til bords foran selve scenen.

Ved siden av hovedsalen, der scene og sittende middag foregår, vil det legges opp til et lounge område med cocktailbar, stående matservering og skjermer som viser hva som skjer på scenen. Det vil bli mulighet til å kjøpe billett til dette området av lokalet.

Én stor samlet fest

Det er viktig å presisere at det vil være ett og samme arrangement, men lokalet gjør det mulig å tilby to ulike billettyper. Den store forskjellen mellom de to er nærhet til scenen, og at man må velge mellom stående matservering i lounge/bar-området eller reserverte sitteplasser for festmiddag foran scenen. Det vil være helt åpent mellom disse rommene, og har man reservert middagsplass foran scenen har man også tilgang til lounge/barområdet gjennom hele kvelden. Det skal bli en stor samlet fest og like gøy for alle!

Billettsalget åpner 5. mars, og mer informasjon om de ulike billettypene kommer da.

Ønsker du mer informasjon allerede nå ta kontakt med daglig leder i INMA, Camilla Grund, på 97888111.