INMA dropper Gulltaggens konferanse og festmiddag… men velger å beholde konkurransen

INMA har valgt å droppe både konferanse og kveldsarrangement i årets utgave av Gulltaggen. Dette skjer i forbindelse med myndighetenes retningslinjer for å begrense spredningen av korona-viruset. -Men vi opprettholder selve kjernen i Gulltaggen og det viktigste med arrangementet, nemlig selve konkurransen, sier daglig leder Camilla Grund i INMA. 

Gulltaggen feiret i 2018 sitt 20-årsjubileum – og er både en stor og populær konferanse på dagtid samt Gulltaggen Award med prisutdelinger og bransjefest på kvelden. Årets Gulltaggen var planlagt 14. mai på Deichmann i Oslo, og det var forventet over 800 deltakere på årets arrangement.

-Slik situasjonen er nå, er det her vi står og det skal gå helt fint. Vi har et ansvar i forhold til liv og helse – ja, vi alle har nå et kollektivt ansvar i forhold til å bidra til å dempe spredningen av korona-viruset.  Og selv om den morsomme festen helt sikkert vil bli savnet av mange i år, så består bransjen av oppegående og fine folk som forstår hva som er viktigst akkurat nå, sier daglig leder i INMA, Camilla Grund.

40 jurymedlemmer med jurygeneral Gro Larsson fra byrået Per Høj i spissen er imidlertid klare til å starte juryeringen. Fristen for påmelding gikk ut i går. Det skal konkurreres i totalt 14 kategorier fordelt på fire fagdisipliner. 

-Det vil altså likevel foregå en kåring av de beste arbeidene fra 2019, og vi jobber med et vel så godt alternativ for å gi heder og ære og oppmerksomhet til årets vinnere uten å måtte gjøre dette på en tradisjonell måte der man møtes fysisk på en festmiddag. Vi vil komme tilbake til hvordan dette skjer. Men vi lever jo i en digital verden full av muligheter – og vi har jo over gjennomsnittet trua på kommunikasjon og markedsføring som virkemiddel, så vi skal nok klare å gjøre stas på vinnerne også i år, til tross for dagens situasjon, sier Camilla Grund. 

Konkurranse skal det i høyeste grad bli. Her skal det beste innen digitale kommunikasjonsløsninger hedres.

-Gulltaggen er Norges største konkurranse innen digital kommunikasjon. Gulltaggen er en svært attraktiv konkurranse for bransjen, og den vil bestå selv om festen ikke blir noe av og premiering av vinnerne blir gjort på en ny måte i år, sier INMA-lederen. 

Spørsmål om gjennomføring av Gulltaggen: ta kontakt med daglig leder i INMA Camilla Grund på tlf. 97888111.

Om Gulltaggen Award

Gulltaggen Award er en årlig konkurranse som skal inspirere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater ved å hedre arbeider som har utmerket seg gjennom nytenkning, kreativitet og godt håndverk.

Det konkurreres om metall i hele 14 kategorier innen 4 viktige fagdisipliner i det digitale økosystemet: Reklame og kommunikasjon, mediastrategi, innholdsmarkedsføring og design og teknologi.

I tillegg kåres vinnerteamet i Young Lions Digital, hvilket arbeid fra 2019 som er det aller beste på tvers av fagdisiplinene – og det deles ut en ærespris til en person eller bedrift som har utmerket seg eller bidratt spesielt positivt for bransjen som helhet, eller innad i en av fagdisiplinene.

Ønsker du mer informasjon allerede nå ta kontakt med daglig leder i INMA, Camilla Grund, på 97888111.